Q: Vad är Primavaro?

A: Primavaro är en e-handelssajt som erbjuder kvalitetsprodukter från Sverige och närliggande länder till konkurrenskraftiga priser. Vi fokuserar på att erbjuda unika och innovativa produkter som ett led i vår strävan efter att ge våra kunder det bästa värdet för deras pengar.

Q: Hur fungerar leveranser från Primavaro?

A: Vi erbjuder leveranser till adresser i Sverige. Leveranstiden varierar beroende på vart du beställer ifrån. De flesta av våra leveranser sker inom 2-4 arbetsdagar. För mer information om leveranstider och kostnader, se vår Leveranssida.

Q: Hur betalar jag för min beställning från Primavaro?

A: Vi accepterar alla vanliga betalningsmetoder, inklusive kreditkort, PayPal, Swish och banköverföring. Mer information om våra betalningsmetoder finns att hitta på vår Betalningssida.

Q: Vilka är Primavaros returvillkor?

A: Vi accepterar returer inom 14 dagar från leverans. För att returnera en produkt måste du kontakta vår kundservice och följa deras instruktioner. Mer information om våra returvillkor finns att hitta på vår Returssida.

Q: Har Primavaro någon garanti på sina produkter?

A: Ja, vi erbjuder en 1-årig garanti på våra produkter. Om du har några frågor eller problem med din produkt, vänligen kontakta vår kundservice och följ deras instruktioner. Mer information om vår garanti finns att hitta på vår Garantisida.

Q: Kan jag få hjälp med min beställning?

A: Ja, vårt team står alltid till tjänst för att hjälpa dig med dina beställningar. Du kan kontakta oss via e-post på [email protected] eller via vår kundserviceformulär.

Q: Vad händer om jag inte är nöjd med min produkt?

A: Vi är stolta över att leverera högkvalitativa produkter och kundservice. Om du inte är nöjd med din produkt, vänligen kontakta vår kundservice och följ deras instruktioner för att returnera den.

Q: Var hittar jag mer information om Primavaro?

A: För mer information om våra produkter och tjänster, vänligen besök vår blogg-hemsida.

Q: Hur kan jag komma i kontakt med Primavaro?

A: Du kan kontakta oss via e-post på [email protected] eller via vår kundserviceformulär.

Q: Har Primavaro någon katalog?

A: Ja, vi har en digital katalog som kan hittas på vår hemsida.

Q: Hur kan jag registrera mig för att få specialerbjudanden från Primavaro?

A: Besök vår hemsida, skapa ett konto och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få exklusiva erbjudanden, nyheter och uppdateringar.

X