Leverans

Vi levererar alltid snabbt och säkert!

Med vårt moderna försändelsesystem ser vi till att dina beställda varor förpackas säkert och snabbt är hos dig.

Din beställning skickas med hjälpa av Postnord Ab.

Vi strävar efter att beställningen ska hamna hos dig direkt, om detta inte är möjligt får du en avisering för att kunna hämta försändelsen på ditt närmsta ombud!

Många försändelser levereras till ett postombud där du sedan kan hämta det med hjälp av SMS-avisering och legitimation. Ett ombud tillhandahåller paketet i 7 dagar, innan det skickas i retur till oss.

Den normal leveranstiden är 2-3 arbetsdagar, under högsäsongerna kan det vara 3-5 arbetsdagar efter mottagande av din order.

För ej utlösta paket kommer vi dra av 195 kr på din återbetalning, för att täcka uppkomma kostnader.

Fraktkostnaden är 69 kr, oavsett storlek på din order!

Det är fraktfritt vid köp över 500kr. Du kan alltid se din totala fraktkostnad i kassan innan du bekräftar ordern.

Det går tyvärr inte att hämta en beställning i Åstorp.

Alla varor kontrolleras innan de skickas iväg. Trots det kan oturen vara framme. Kontakta oss så snart möjligt så ser vi till att lösa problemet utan dröjsmål, då ni som kund är det viktigaste vi har.

Fakturan är det A4-papper som skickas tillsammans med er order! Om du inte fått någon medskickad, kontakta oss via Kontaktformuläret så hjälper vi dig!

Om du mot förmodan skulle få en annan produkt än den du beställt så behöver du inte oroa dig.
Kontakta vår kundservice, så ser vi till att du kostnadsfritt får returnera den felaktiga produkten och att korrekt vara skickas ut så snart som möjligt.

Vi står för transportrisken när vi skickar något till dig, vilket innebär att vi kostnadsfritt ersätter dig med en ny vara om den mot förmodan skulle försvinna under transport. 

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor!

X